دبير شوراي‌عالي امنيت ملي در همايش بزرگداشت 9 دي
ولايت فقيه با قدرت در مقابل وتوي رأي مردم و خدشه به جمهوريت ايستاد/ 9دی تودهنی مردم به مخالفان جمهوریت بود
 

 

همايش سراسري 9 دي در حالي امروز در مركز همايش‌هاي بين‌المللي صداوسيما برگزار شد كه سخنرانان اصلي آن دبير شوراي‌عالي امنيت ملي، امام جمعه مشهد مقدس و رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي بودند.

به گزارش رجانيوز، دكتر سعيد جليلي در اين همايش، از ايستادگي ولايت فقيه در مقابل وتو كردن رأي مردم در فتنه 88 سخن گفت و مردم نيز از جمهوريت، اسلاميت و ولايت نظام دفاع كردند.

مردم 9 دي از جمهوريت، اسلاميت و ولايت نظام دفاع كردند
22 خرداد 88 نشان داد كه ولايت فقيه بزرگترين حافظ جمهوريت نظام است

سعيد جليلي گفت: ولايت فقيه عليرغم فشارها با تمام توان در مقابل عده‌اي اندك كه قصد وتو كردن راي مردم در انتخابات سال 88 را داشتند،‌ ايستاد.

دبير شوراي عالي امنيت ملي در همايش سراسري 9 دي كه در مركز همايش‌هاي بين المللي صدا و سيما با حضور عزيزي معاون برنامه ريزي و راهبردي رييس جمهور، صالحي رييس سازمان بسيج اساتيد و برخي از اساتيد بسيجي دانشگاه‌ها برگزار مي‌شد، در سخناني با اشاره به فتنه سال 88 اظهاركرد: اگر ولايت فقيه با تمام وجود در مقابل فشارها ايستاد و اجازه نداد كه حق راي مردم را وتو كنند، مردم نيز در 9 دي ماه آمدند و به دشمنان ثابت كردند كه مدل جمهوري اسلامي ايران ريشه دار تر از آن است كه فكرش را مي‌كنند.

وي با بيان اينكه 9 دي را بايد در رابطه با 22 خرداد و مهم تر از آن 22 بهمن ماه مقايسه كرد، افزود: 22 بهمن مبدا يك اتفاق مهم در عصر ما بود نه از آن جهت كه ديكتاتوري را سرنگون كرد بلكه اهميت آن در اين بود كه يك مدل و نظريه جديد را براي مناسبات حاكم در جامعه و مناسبات بين‌الملل ارائه كرد.

به گزارش ايسنا، وي ادامه داد: نظريه جمهوري اسلامي نظريه‌اي مبني بر انتخاب و حركت مردم در سايه دين و تحقق وعده‌هاي الهي بود و اين نظريه مدعي بود كه هم براي مبارزه و مقاومت و هم براي پيشرفت و تعالي حرف دارد.

جليلي با بيان اينكه فكر و انديشه اسلامي در قالب عمل نيز ظهور و بروز پيدا كرد، تصريح كرد: سال پيروزي انقلاب اسلامي سالي بود كه مدتها از دوران ساخت يك نظام بين الملل بر اساس خواست قدرت‌هاي بزرگ كه مسائل مختلفي از جمله علم را در انحصار خود گرفته بودند مي‌گذشت و يكي از مسائل مهم ديگر كه سعي داشتند در انحصار خود نگاه دارند انحصار در ارائه مدل براي حكومت در جامعه بود.

وي خاطر نشان كرد: در اين دوران نظريه جمهوري اسلامي ايران بروز پيدا كرد كه تنها در كتاب‌ها نبود و توانست خود را بر ديگران تحميل كند و لذا طبيعي است كه دشمنان اجازه تثبيت اين مدل را ندهند و از همان ابتدا شاهديم كه براي مقابله با اين مدل مركزيتي شكل گرفت كه اين موضوع قابل انكار نيست.

دبير شوراي عالي امنيت ملي اين‌طور ادامه داد كه دشمنان ابتدا فكر مي‌كردند كه مي‌توانند با جنگ سخت در مقابل مدل جمهوري اسلامي ايران بايستند اما پس از مدتي متوجه شدند كه اين مدل، مدلي نيست كه بتوانند با تجهيزات سخت افزاري از راه بردارند لذا در مرحله دوم تلاش كردند كه با اعمال فشارهاي سياسي و رواني و تحريم‌ها جلوي آن را بگيرند ولي باز موفق نشدند.

جليلي با بيان اينكه دشمن بعد از آن وارد جنگ نرم شد، ادامه داد: كساني كه خود به طور جدي پشتيبان ديكتاتورها بودند و سنگين ترين حمايت ها را از شاه جنايتكار در ايران به انجام رسانده بودند مدعي دموكراسي و حقوق بشر مي‌شوند كه اين از طنزهاي تاريخ است. آنها مفاهيمي را براي خود تعريف مي‌كنند و انتظار دارند كه بقيه هم بر اساس آن تعاريف عمل كنند. به طور مثال در موضوع تروريسم آنها تعريفي ارائه مي‌دهند و هركس موافق آن نباشد او را متهم به تروريست مي‌كنند و در موضع حقوق بشر نيز اين چنين است.

جليلي تصريح كرد: در دهه سوم كساني كه خود از ديكتاتورها حمايت مي‌كردند به بهانه جمهوريت و ادعاي دموكراسي به تقابل با انديشه ديني پرداختند. آنها مي‌گفتند كه جمهوريت يعني مشاركت همگاني و در اين جمهوريت رقابت نيز بايد وجود داشته باشد و در اين دهه با طرح چنين بحث‌هايي تقابل را ادامه دادند و اهميت 22 خرداد 88 نيز از اين جهت است.

وي با اشاره به انتخابات 22 خرداد 88 ادامه داد: 22 خرداد 88 اوج جمهوري نظام را به رخ كشيد و دشمنان ديگر نمي‌توانستند مشاركت 85 درصدي مردم را در انتخابات انكار كنند. 22 خرداد نشان داد كه نظام از جمهوريتي برخوردار است كه در عين حال بيشترين رقابت در آن وجود دارد.

جليلي افزود: در انتخابات 22 خرداد 88 مشاركت و رقابت به عنوان دو بال جمهوريت در كنار هم به صورت پرشور و در قالب جمهوري اسلامي شكل گرفت و مركزيتي كه سي سال به دنبال مقابله با اين مدل بود از همه ظرفيت‌هاي خود استفاده كرد و آخرين بهانه آن هم همين بحث جمهوريت بود و مي‌خواست از اين طريق نظام را به چالش بكشد اما موفق نشد.

وي با تاكيد بر اينكه اوج مدل نظام اسلامي 22 خرداد بود، خاطر نشان كرد: 22 خرداد نشان داد كه نظام اسلامي بر يك جمهوري قوي متكي است و اين مدل نشان داد كه در كنار اسلاميت و جمهوريت پيشرفت‌هاي بزرگي را نيز به وجود آورده است.

جليلي با اشاره به مقطع 4 سال قبل از انتخابات 88 گفت: در اين مقطع ظرفيت‌هايي بروز پيدا كرد كه براي دشمن قابل تحمل نبود. در اين دوره جمهوري اسلامي تعاريف جديدي از تروريسم ارائه داد از جمله در بحث تروريسم كه بر اساس آن آنها خود متهم به تروريسم مي‌شوند و محور ديگر موضوع هسته‌اي بود. كساني كه خود مجرم هسته‌اي هستند جمهوري اسلامي ايران را متهم مي‌كنند. آنهايي كه نسل‌هاي جديد سلاح‌هاي هسته‌اي را در ضرادخانه‌هاي خود توليد مي‌كنند و آنگاه مدعي فعاليت صلح آميز هسته‌اي ايران مي‌شوند اما ايران در مقابل آنها تعريف جديدي مبني بر اينكه «سلاح هسته‌اي براي هيچ كس اما انرژي صلح آميز هسته‌اي براي همه» ارائه مي‌داد.

جليلي با اشاره به پيشرفت‌هاي نظام جمهوري اسلامي تصريح كرد: دشمنان تلاش داشتند تا نظام را از درون به چالش بكشند اما 22 خرداد 88 جمهوريت نظام را در بالاترين شكل در قالب مشاركت و رقابت هر دو با هم به نمايش گذاشت.

وي ادامه داد: ظلم بزرگي كه در اين مقطع به نظام شد اينجا بود كه دستاوردهاي كه نظام داشت و حاصل هوشمندي مردم بود اين بار به چالش كشيده شد اما نه تنها از سوي قدرت‌هايي كه با نظام مقابله مي‌كردند بلكه از سوي برخي چهره‌ها، به غير از اين ظلم، ظلم ديگر اين افراد به طرفداران كساني بود كه پيروز انتخابات نبودند.

جليلي با بيان اينكه در مد‌ل‌هاي سياسي ديگران بين ثبات سياسي و رقابت رابطه معكوس وجود دارد، تصريح كرد: ‌در اين مدل‌ها هرگاه رقابتي سياسي شكل بگيرد ثبات سياسي پايين مي‌آيد اما 22 خرداد نشان داد كه نظام در اوج رقابت ثبات سياسي را هم در خود دارد. 22 خرداد نشان داد كه نه تنها جمهوريت پشتيبان نظام است بلكه ولايت فقيه بزرگترين حافظ جمهوريت است و با تمام قدرت مانع وتوي حق راي مردم مي‌شود.

دبير شوراي عالي امنيت ملي با اشاره به حوادث سال 88 گفت: فتنه از اينجا شكل گرفت كه اين‌بار تقابل با نظام از مركزيتي كه از 30 سال قبل شكل گرفته بود، نبود بلكه همان‌هايي كه در همين ساز و كار جمهوري اسلامي وجه يافته بودند صورت گرفت. فتنه نشان داد كه اينها نه تنها منكر اسلام بلكه منكر جمهوريت نيز هستند و اين افراد به عنوان پادوي آن مركزيت حركت مي‌كنند.

وي افزود: اين افراد با سخيف‌ترين منطق‌ها برخورد كردند و اين ظلم ديگري بود كه در حق دانشگاهيان و اساتيد صورت گرفت. اين ظلم اين‌گونه بود كه زني را به عنوان روشنفكرترين زن ايراني معرفي كردند كه در رسانه‌هاي خود آنها در پاسخ به اينكه چرا مي‌گوييد در انتخابات تقلب شده است گفت، من لر هستم و نمي‌شود لرها به داماد خود راي ندهند. اين است بزرگ‎ترين ظلمي كه به جامعه روشنفكري شده است. اين خانم با همسرش در ختم كسي شركت كرد كه آن فرد زنده بود و هنوز هم زنده است. آنها كشته سازي مي‌كردند من از همينجا مي‎گويم كه اگر شخصي به نام «ترانه موسوي» يا از نزديكان او وجود دارد بيايد عنوان كرد اين است كه مي‌گويم منطق آنها سخيف است.

جليلي ادامه داد: طبيعي است كه پس از موفقيت‌ها در جنگ‌هاي 22 روزه و 32 روزه شعارهاي «نه غزه، نه لبنان» بشنويم چرا كه دشمن متوجه شده است كه ناكام مانده و اين به خاطر كثرت انديشه جمهوري اسلامي است و طبيعتي است كه از امام (ره) كه مبدا و مبدع اين انديشه بوده است انتقام بگيرد و به تصوير او اهانت كند.

وي با بيان اينكه مدل جمهوري اسلامي از سه ركن مردم، انديشه اسلامي و ولايت فقيه به عنوان پيوند دهنده اين دو تشكيل مي‌شود ادامه داد: هر سه اينها برگرفته از عاشورا هستند و لذا طبيعي است كه در روز عاشورا از اينها انتقال گرفته شود و باز طبيعي است كه به اينها در روز عاشورا تودهني زده شود. مردم در 9 دي به صحنه آمدند تا از جمهوريت، اسلاميت و ولايت دفاع كنند.

وي با اشاره به پيشرفت‌هاي نظام جمهوري اسلامي خاطر نشان كرد: امروز ظرفيتي ظهور پيدا كرده است كه سه دهه از آن مي‌گذرد و در دهه چهارم بيش از پيش تعالي و پيشرفت نظام را شاهد خواهيم بود. دشمنان نه تنها نتوانستند ظرفيت اين مدل را بپوشانند بلكه اكنون اين مدل در سرزمين‌هاي اسلامي ديگر نيز در حال رويش است و از دغدغه‌هاي آنها اين است كه اين ظرفيت تبديل به الگو شود.

جليلي در ادامه با اشاره به انتخابات پيش روي مجلس گفت: انتخابات پيش رو يكي ديگر از ظرفيت‌هاي بروز مدل انقلاب اسلامي است ومشاركت مردم بار ديگر نشان خواهد داد كه اين نظام داراي ظرفيتي بالنده و پوياست و مي‌تواند الهام بخش ديگران باشد.

وي با اشاره به موضوع جنگ نرم گفت: امروز دشمنان با تمام ظرفيت وارد جنگ نرم شده‌اند كه من معتقدم اين يك عرصه فرصت محور براي ايران است. ورود آنها به جنگ نرم ورود به عرصه‌اي است كه اين عرصه مزيت نسبي ماست اگر در جنگ سرد آنها زرادخانه‌هاي هسته‌اي دارند زرادخانه‌هاي ما در جنگ نرم انديشه و تفكر ماست.

 

 

حداد عادل:
مردم در 9 دي حرف دل رهبر را زدند
چشم‌بند خواص بي‌بصيرت، بي‌تقوايي آنان بود 

يك عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به عملكرد برخي از نمايندگان مجلس ششم گفت: شگرد آنان اين بود كه براي تمرد از رهبري‌، به امام (ره) متوسل شوند.

غلامعلي حداد عادل طي سخناني در همايش سراسري 9 دي كه در مركز همايش‌هاي بين‌المللي صداوسيما برگزار شد، تصريح كرد: حماسه 9 دي فضاي سياسي كشور را از آلودگي‌ها پاك كرد و خروش مردمي بود كه انقلاب خود رادر خطر مي‌ديدند و مدت‌ها بود كه صبر مي‌كردند اما در 9 دي مانند آتشفشاني خروشان و خودجوش به صحنه آمدند و حرف دل خود را به زبان آوردند.

وي با اشاره به ويژگي‌هاي جريان فتنه ادامه داد: ماجراي سال 88 به درستي فتنه ناميده شد. در فتنه، فضا غبارآلود مي‌شود و دوست و دشمن از هم متمايز نيستند و تشخيص جبهه حق از باطل دشوار مي‌شود.

رييس پيشين مجلس با بيان اينكه راه سالم ماندن در فتنه و گرفتار نشدن به عواقب آن، بصيرت است، افزود: فتنه و بصيرت هر دو كلماتي قرآني هستند و در مقابل هم قرار دارند و با چراغ بصيرت است كه مي‌توان راه را گشود. آن كسي بصيرت دارد كه مي‌تواند باطن و ظاهر امور را تشخيص دهد و از مشاهده ظاهر صحنه از پشت صحنه باخبر شود و بداند كه كارگردان كيست و مقصود چيست.

حداد عادل با طرح اين سوال كه «آيا در فتنه 88 علائم و نشانه‌هايي وجود داشت كه خردمندان بتوانند ماجرا را درك كنند يا خير؟»، اظهار كرد: دعوا در فتنه 88 تنها بر سر انتخابات و كرسي‌ رياست‌جمهوري نبود. مساله، مساله انقلاب و اسلام بود و موضوع ولايت فقيه مطرح بود.

وي با بيان اينكه علائمي براي درك ماهيت فتنه وجود داشت، خاطرنشان كرد: يكي از نشانه‌هاي درك اين ماجرا، بررسي بيانيه‌هاي طرف فتنه است. اولين بيانيه‌اي كه در اواخر اسفند 87 منتشر شد و اعلام رسمي براي نامزدي انتخابات بود اگر كساني كه با زبان سياسي جريان‌هاي سياسي در ايران آشنا باشند بوي فتنه را از آن استشمام مي‌كنند. در اين بيانيه يك بار بدون آنكه اشاره‌اي به دوران رهبري مقام معظم رهبري شده باشد، يكسره از امام (ره) سخن گفته شده بود و اين لحن به گوش ما آشنا مي‌آمد.

اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس يادآور شد: ما هميشه مي‌ديديم كه جريان‌هاي سياسي‌اي كه مخالف حكومت ديني بودند و آنها را در صحنه‌هايي مانند مجلس ششم ديده بوديم، شگرد كارشان اين‌گونه بود كه هر وقت افكار عمومي را خطاب قرار مي‌دادند و قصدشان تمرد از فرمايشات رهبري بود، به امام (ره) متوسل مي‌شدند و اين قاعده كار اين جريان در طول اين مدت بود.

حداد عادل با بيان اينكه در مجلس ششم چهار سال خون به دل امام (ره) كردند، تصريح كرد: آقايي كه در كنفرانس برلين گفته بود افكار امام (ره) بايد به موزه سپرده شود، يكي از اعضاي اتاق فكر فتنه بود و در مجلس ششم نيز طرفداراني داشت. روزي كه شوراي نگهبان صلاحيت برخي از اين افراد را براي مجلس ششم رد كرد، بيانيه نوشتند و در آن بيانيه فرياد يا اماما سر دادند. چه شد كه در طول اين چهار سال به ياد امام (ره) نبودند و يك باره به ياد او افتادند؟

وي گفت: جريان‌ها و تشكل‌هاي مختلفي دست به دست هم دادند تا از اين فتنه حمايت كنند و پول و قلم خود را در اين عرصه به ميدان آوردند و پشت سر يك نفر جمع شدند و حال بايد پرسيد آيا همه‌ اينها كافي نبود كه منتظر باشيم حوادث 77 در سال 88 تكرار شود؟ آيا درك اين واقعيت براي اهل سياست ممكن نبود؟ معتقدم آنچه چشم‌بند خواص بي‌بصيرت شده بود، بي‌تقوايي آنان بود.

رييس پيشين مجلس شوراي اسلامي از ديگر نشانه‌هاي درك فتنه 88 را مواضع افراد و شخصيت‌هاي مختلف در اين زمان عنوان كرد و ادامه داد: چه معنا دارد كه كسي كه خود را پيرو امام (ره) مي‌داند در تلويزيون اين‌طور بگويد كه "ما قبل از كمك به لبنان و مقاومت بايد به كشور خود برسيم"؟ يك بچه دبيرستاني هم متوجه فساد اين حرف مي‌شود. همه مي‌دانند كه مقاومت لبنان چه كار كارستاني كرده است و مردان مرد چه اقدامي انجام داده‌اند.

حداد عادل افزود: گفتن اين حرف‌ كه "من اگر رييس شوم از لبنان حمايت نمي‌كنم" جز نشان دادن چراغ سبز به آمريكا نبود. آنقدر شورش را در آوردند كه خود هم بعد خواستند كمي آن را درست كنند.

وي اظهار كرد: چه معنا دارد كسي بيايد قبل از اينكه صندوق‌ها باز شود بگويد كه اگر ديديد فلاني راي نياورد، بدانيد حتما تقلب شده است؟ در كجاي دنيا اين‌گونه عمل مي‌كنند؟ از آقايي كه كانديدا شده بود وقتي خبرنگار تايمز پرسيد كه سياست خارجي و دفاعي جمهوري اسلامي ايران به دست رهبري است، شما در اين باره چه مي‌كنيد، اين شخص پاسخ داد كه "اين نهضت كه آغاز شده است ادامه دارد".

اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس با بيان اينكه اسناد همه اينها وجود دارد، خاطرنشان كرد: آيا باز هم بصيرت دشوار است؟ پس از انتخابات مقام معظم رهبري فرمودند كه اگر كسي دليلي دارد، ارائه كند و من تضمين مي‌كنم كه رسيدگي شود. كسي اعتنا نكرد. دليل آن اين بود كه ادعاي تقلب اين افراد براي آنان سرمايه بود و نمي‌خواستند مشت خالي‌شان باز شود. خودشان هم به اين موضوع اذعان كردند. آيا با وجود اين مسائل باز هم بصيرت مشكل بود؟

حداد عادل با طرح اين سوال كه چه شد اين افراد در روز عاشورا بيرون آمدند؟ گفت: حدس مي‌زنم كه از سال 76 به بعد شگرد اين حضرات ضدانقلاب، شبيه‌سازي حوادث به حوادث قبل از انقلاب بود؛ مانند شعار الله اكبر دادن در پشت بام‌ها و هفتم و چهلم گرفتن براي شهدا. حدس مي‌زنم آن مغزهاي عليلي كه اين مسائل را طراحي مي‌كردند، گمان مي‌كردند كه چون در سال‌هاي قبل از انقلاب مردم در تاسوعا و عاشورا به ميدان آمدند، مي‌توانند با تظاهرات در روز عاشورا عليه نظام پيروز شوند وگرنه توجيه ديگري براي چنين اقدامي نمي‌بينم.

وي با اشاره به حوادث سال 88 يادآور شد: يك عده در اين رابطه سكوت كردند، يك عده دوپهلو سخن گفتند و يك عده حمايت كردند اما مردم درست تشخيص دادند و درياي مواج مردم پاك ماند. مردم تصميم خود را گرفته بودند و از نامردمي‌ها به ستوه آمده بودند و كاسه صبرشان در 9 دي‌ماه لبريز شد.

اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس تصريح كرد: در 9 دي مردم حرف دل رهبري را به زبان آوردند. اگر رهبري گفتند "اين عمار؟" مردم پاسخ دادند ما همه عمار توايم خامنه‌اي.

حداد عادل اضافه كرد: قدر اين مردم را بايد دانست و يك لحظه از خدمت‌گزاري به آنها نبايد غفلت كرد. مقام معظم رهبري فرمودند كه ما دو ارزش داريم؛ يكي مردم و ديگري اسلام است و آنچه اين دو را به هم پيوند مي‌دهد توجه مردم به نظام و نظام به مردم بوده است. با تمام وجود در خدمت انقلاب، مردم و رهبري باشيد تا آن چراغي كه به دست امام (ره) روشن شد، به دست امام زمان (عج) برسد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





برچسب ها : دبير شوراي‌عالي امنيت ملي, همايش بزرگداشت 9 دي, قدرت ولايت فقيه, وتوي رأي مردم, خدشه به جمهوريت, 9دی, تودهنی مردم, مخالفان جمهوریت, دكتر سعيد جليلي, ,